Top
  >  Δελτία Τύπου   >  Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κωνσταντίνου Μουτζούρη

Μετά από  πρόσκληση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη , πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους Προέδρος των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Δυτικής Σάμου  παρουσία της δημοτικής αρχής.

Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σάμου  Βασίλης Πανουράκης και η Αντιπεριφερειάρχης  Σουλτάνα Ανδρεάδη καθώς και ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Π.Β.Αιγαίου Αποστόλης Αλατζάς.

Παρευρέθηκαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων : Καρλοβάσου  κ. Εμμανουήλ Νικολού , Μαραθοκάμπου κ.Παρασκευάς Καλβίνος , Κοντακαιίκων κ. Εμμανουήλ Σαράντου, Λέκας κ. Κων/νος Μαθιός , Υδρούσας κ. Χριστόδουλος Ευγενικός , Κονταιίκων  κ. Σταμάτης Παγωνδιώτης Πλατάνου κ. Γεώργιος Κωστάκης , Κοσμαδαίων κ. Σταύρος Καραγιαννάκης , Καλλιθέας κ. Σταύρος Παπαγεωργίου και Δρακαίων κ.Κώστας Καραμαρούδης.

Συζητήθηκαν θέματα και προβλήματα που αφορούν τις κοινότητες και το δήμο.

Δόθηκε έμφαση στα προβλήματα του επαρχιακού δικτύου (ασφαλτοστρώσεις) και του αγροτικού δικτύου.

Σύμφωνα με την  ενημέρωση της περιφερειακή αρχής , υπεγράφησαν ήδη 3 έργα που σχετίζονται με το θέμα των ασφαλτοστρώσεων , των οποίων οι διαδικασίες ξεκινούν άμεσα.

Στα εκτεταμένα προβλήματα της  αγροτικής οδοποιίας για τα οποία αρμόδιος είναι αποκλειστικά ο δήμος  , θα συνδράμει η περιφέρεια και θα  συνεργαστούν οι φορείς  με την μορφή προγραμματικής  σύμβασης.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής του δήμου Δυτικής Σάμου  εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς την περιφέρεια για την μέχρι τώρα συνεργασία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο