Top
  >  Ανακοινώσεις   >  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2024

Για μια ακόμη φορά ολοκληρώθηκε το Καρλοβασίτικο Καρναβάλι. Μια μέρα χαράς, μια μέρα που περιμένουμε μικροί και μεγάλοι να γίνουμε ένα με σκοπό το ξεφάντωμα και την ανεμελιά. Είναι συγκινητικό να βλέπεις να συμμετάσχουν ομάδες όλων των ηλικιών και ειδικότερα μικρά παιδιά, είναι σημαντικό να μεταλαμπαδεύσουμε τα έθιμα του τόπου μας στις νεότερες γενιές ώστε να έχει συνέχεια στον χρόνο η παράδοση του Καρλοβασίτικου Καρναβαλιού.

Η πολύτιμη βοήθεια όλων των συμβαλλομένων έφερε τα αποτελέσματα που όλοι νοιώσαμε.

Να ευχαριστήσω σε αυτό το σημείο θερμά, την Συντονιστική Επιτροπή διοργάνωσης του Καρναβαλιού για την άριστη συνεργασία και τις ατελείωτες ώρες εθελοντικής εργασίας τους ,όλους τους εργαζόμενους τους Δήμου ειδικότερα της καθαριότητας που δούλεψαν σκληρά και μας παρέδωσαν μια πόλη καθαρή, τους εθελοντές, τους πολιτιστικούς μας συλλόγους, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τα σχολεία όλων των βαθμίδων που συμμετείχαν, τους χορηγούς, που μέσω της συμβολής όλων, βγήκε αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες οφείλω στην Αστυνομία και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας και την ομαλή διεξαγωγή του Καρναβαλιού.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που συμμετείχε και φέτος και μας τίμησε με την παρουσία του και από την μεριάς μου εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι μαζί με την ίδια όρεξη να οργανώνουμε το Καρλοβασίτικο Καρναβάλι με στόχο να γίνεται όλο και καλύτερo.

Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

               

Μετάβαση στο περιεχόμενο